Ferielejlighed ved Gardasøen

En ferielejlighed er på mange måder den ideelle overnatningsform, når I tager på ferie ved Gardasøen. Her får I mere plads, større frihed og flere faciliteter. Og det behøver ikke engang være dyrere end et hotelværelse eller en hytte på en campingplads.

Ferielejlighed GardasøenVælger i at leje en ferielejlighed ved Gardasøen, så får i på mange måder den bekvemmelighed, som et hotelværelse giver.

Og afhængig af hvor meget, som I vil betale, kan I også få den samme luksus, som I finder på selv de bedste hoteller.

I får også større frihed, end hvis I bor på hotel. I en feriebolig kan I f.eks. selv lave mad, så I ikke er afhængig af at skulle spise ude tre gange om dagen.

En feriebolig giver også mulighed for at bo flere sammen. Så er I f.eks. en familie med små børn, så er det bedre alternativ end et hotelværelse, hvor I alle fire skal overnatte på meget lidt plads.

Ferielejlighed stueSamtidig giver den ekstra plads også mere frihed, når I f.eks. har puttet børnene om aftenen og endelig har lidt tid til jer selv.

I stedet for, at I skal sidde på det samme værelse, som børnene sover på eller f.eks. på en balkon, så kan I hygge jer i stuen.

Rejser I flere familier eller generationer sammen, så er det også hyggeligere at bo under samme tag i stedet for, at I bor på hver jeres hotelværelse eller i hver jeres telt; og derfor er afhængig af, at I kun kan mødes på fællesarealerne. Igen giver det også flere muligheder, når børnene er puttet.

Ikke nødvendigvis dyrere

Det mest utrolige er, at det ofte ikke er dyrere at bo i en ferielejlighed i forhold til et hotelværelse eller en hytte på en campingplads. Til gengæld får I langt mere for pengene, hvis I lejer en ferielejlighed.

Ferielejlighed badeværelseHvor et hotelværelse normalt består af et soveværelse og et bad, så vil en ferielejlighed ved Gardasøen normalt indeholde flere forskellige værelser.

Her får I som regel flere sove- og badeværelser, stue, køkken og terrasse eller balkon.

Det samme kan I også få i et mobilhome eller en hytte på en campingplads. Men her er der normalt langt mindre plads, da hytterne er på færre kvadratmeter.

Hvad har I brug for?

På samme måde som ved overnatning på hotel eller campingplads, så skal I ved leje af feriebolig også overveje, hvad I har brug for. Skal I bare bruge lejligheden til overnatning, eller vil I gerne have en række faciliteter?

Feriebolig poolHar I børn med, så er en pool jo altid et populært valg. Og ved Gardasøen er det ikke svært at finde en feriebolig med poolområde.

Faktisk er der flere ferieboliger, der har egen pool. Og så kan I for alvor nyde friheden ved at have det hele for jer selv.

I skal naturligvis også overveje, hvor mange soveværelser og ikke mindst badeværelser, som I har brug for. Rejser I flere familier sammen, så kan det være en fordel at have hvert sit badeværelse. Omvendt er det jo ikke nødvendigt, hvis I f.eks. bare er en familie med to voksne og to mindre børn.

Feriebolig vaskemaskineEn feriebolig kan også byde på en række andre faciliteter, som hoteller ikke kan.

Mange ferieboliger har f.eks. både vaskemaskine og opvaskemaskine. Og alle som har børn ved, at det er noget, som man sætter pris på, når man er på ferie.

Eller hvad med at sidde på terrassen med et godt glas italiensk vin, mens I griller kød på husets grill. Det er ligeledes en mulighed, som mange ferieboliger tilbyder.

Hvor vil I bo?

Rundt langs hele Gardasøen ligger der masser af ferieboliger. Så I skal beslutte jer for, om I vil bo tæt på søen eller hellere vil bo længere oppe i bjergene.

Begge dele giver naturligvis både fordele og ulemper, så det handler om, hvor jeres interesser ligger. Vil I gerne kunne tage en svømmetur hver morgen, eller vil I hellere på vandretur i den smukke natur?

Feriebolig byDer er også både ferielejligheder, der ligger centralt i en af byerne langs Gardasøen, og der er ferieboliger, der ligger længere væk fra alt.

Igen handler det om, hvorvidt I søger fred og ro eller hellere vil bo tæt på, hvor det hele sker.

Heldigvis er alt ved Gardasøen jo ikke længere end en kort køretur væk. Så kommer I i bil, kan I sagtens bo i bjergene men stadig have søen og byerne indenfor for få minutter. Eller I kan bo centralt og så køre af sted efter de smukke naturoplevelser.

Er en feriebolig det rette valg?

Selvom en feriebolig giver rigtig mange fordele, så er det dog ikke sikkert, at det er det rette valg for jer. For der er også enkelte ulemper.

En feriebolig giver som regel meget privatliv, og det kan være dejligt. Men har I børn med, så får de muligvis svært ved at finde legekammerater. Her er både et større hotel eller en campingplads et bedre valg, hvis det er vigtigt for jer.

Feriebolig GardasøenServiceniveauet er som regel heller ikke lige så højt, som på et hotel.

Der er normalt ikke rengøring hver dag, og har I spørgsmål til f.eks. seværdigheder, så er de ofte også sværere at få svar på. Det behøver ikke være et problem, men det er noget, som I skal overveje.

Afhængig af beliggenheden af den ferielejlighed, som I vælger, så kan I også være afhængig af en bil. Er i på bilferie til Gardasøen, så er der ikke noget problem. Men ankommer I med fly eller bus, så bør I i hvert fald finde en feriebolig, der ikke ligger alt for langt væk fra et sted, hvor I kan handle og evt. spise på restaurant om aftenen.

Atraveo

Find de bedste ferieboliger ved Gardasøen

Atraveo har en række dejligt ferieboliger og ferielejligheder ved Gardasøen. Lej den feriebolig, der passer bedst til jer.

Find en feriebolig ved Gardasøen


Atraveo har over 220.000 ferieboliger i Europa og resten af verden. Kunderne giver dem 4,5 ud af 5 stjerner, og de bliver anbefalet af bl.a. rejseforlaget Lonely Planet.


DTF Travel

Find et stort udvalg af overnatninger ved Gardasøen

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder ved Gardasøen. Find den, der passer bedst til jer.

Find overnatning ved Gardasøen


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig.Hotels.com

Find de bedste hoteller ved Gardasøen

Hos Hotels.com finder du over 600 forskellige hoteller ved Gardasøen. Vælg blandt alle de gode hoteller ved søen, i bjergene og i landsbyerne.

Find et hotel ved Gardasøen


Hotels.com har med sine 80.000 hoteller overnatning til alle. Igennem deres samarbejde med både små hoteller og store kæder, kan de altid skaffe dig et hotel, når du har brug for det.Suncamp Holidays

Find dejlige campingpladser ved Gardasøen

Suncamp Holidays har en række gode campingpladser ved Gardasøen. Lej plads, telt mobilhome eller hytte ved Gardasøen.

Find flere campingpladser ved Gardasøen


Suncamp Holidays har et stort udvalg af campingpladser i hele Europa. Lejer du igennem Suncamp Holidays er du derfor sikkert på en god campingferie.

Kommentarer er lukket